Nem mindegy, hogy mit viselsz, amikor kiszállsz a kocsidból

Szereted a jó kocsikat? Neked is valami szuper járgányod van? Akkor bizonyára elégedett vagy, hogy mindezt saját erődből sikerült elérni. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az öltözéked és milyen kiegészítőket viselsz, ha valami nagyon drága autóból szállsz ki. Nagyon illúzióromboló lehet, ha nem vagy a kocsidhoz öltözve, ha a státuszodat, a társadalmi ranglétrán való elhelyezkedésedet, csakis az autód jelzi. Mit viselj, milyen kiegészítőket hordj, hogy ne csak az autód, hanem az egész megjelenésed azt tükrözze, amit a külvilágnak, a környezetednek szeretnél közvetíteni? A cikkben ehhez adunk remek tippeket.
Nem mindegy, hogy mit viselsz, amikor kiszállsz a kocsidból

A karóra

A karóra az egyik legfelkapottabb kiegészítő a férfiak körében. Ha drága az autód, akkor viselj minőségi, márkás órát, hiszen ezzel is kifejezheted, hogy mennyire sikeres vagy. Hiszen, ha a nem megfelelő karóra fityeg a csuklódon, akkor lehet akármilyen autód. Hiszen azzal nem mehetsz tárgyalni, nem mehetsz be az üzletekbe, így a megfelelő öltözet és a megfelelő karóra szinte alapkövetelmény, persze csak akkor, ha nem csak jól akarsz kinézni, hanem elegáns és kifinomult megjelenésre is vágysz.

A nyakkendő

A nyakkendő is egy divatos kiegészítő a férfiak körében. A nyakkendő azért is egy remek kiegészítő, mivel nagyon sokféle textúrájú és színű létezik ma már a piacon, így olyat választhatsz, amellyel maximálisan kifejezheted a személyiségedet, azaz senki sem szorít kertetek közé, vagyis nem csak a hagyományos modellek közül válogathatsz. Milyen nyakkendők léteznek? Választhatsz poliészter, pamut, gyapjú és selyem nyakkendőt is, az ízlésednek és a preferenciáidnak megfelelően. A selyem nyakkendők a legdrágábbak, így ha az autód sem egy olcsó típus, akkor viselj selyemből készült nyakkendőt, hiszen nem csak egyedi színekkel, hanem csodás fénnyel is bírnak.

Mandzsettagomb és nyakkendőtű, akár szettben is

Ha nyakkendőt viselsz, akkor jó minőségű öltönyt és inget is. Ehhez az öltözékhez azonban csakis kiváló minőségű mandzsettagomb és nyakkendőtű illik, amelyeket akár szettben is megvásárolhatsz. Ilyen lehet a Warren Asher magányos kő szett. A négyzet alakú mandzsettagombok hullámzó ezüst felülettel rendelkeznek. A mandzsettagomb sarkát egyetlen cirkónium kő díszíti, amely önmagáért beszél. A hozzá illő ezüst nyakkendőtű ugyanezt az egyszerű hullámos felületet képviseli és ugyancsak egy magányos cirkónium kő teszi még szebbé.

Mandzsettagombot csak francia mandzsettás ingekkel tudsz viselni. Más inggel is viselheted, csak nem biztos, hogy ugyanolyan elegáns lesz a megjelenésed. A nyakkendőtűnek pedig számos előnye van. Egyenesben tartja a nyakkendődet. Segít, hogy egy üzleti ebéden ne lógjon bele a leveses tányérodba és szeles időben is jól jön, ha a nyakkendődet egy ilyen kiegészítő díszíti.

A napszemüveg

Ha trendi és divatos szeretnél maradni és sokat mászkálsz a járgányoddal, akkor kötelező kiegészítő lehet még a napszemüveg is, hiszen ez egy olyan kiegészítő, amely nem csak divatos, de rengeteget javíthat a megjelenéseden. Természetesen, ha az elegáns stílust képviseled, akkor mindenképpen valamilyen elegáns napszemüveget szükséges választanod. Válassz polarizált lencséjű napszemüveget, hiszen ezek adják a legjobb védelmet az erős, tükröződő napfény ellen.

A kalap

A kalap évszázadokon keresztül a férfiak társadalmi státuszát fejezte ki. Ha egyedi megjelenésre vágysz, és te is szeretnéd a külvilág figyelmét felhívni a státuszodra – amit nem csak az autóddal kívánsz a jövőben elérni – akkor válassz magadnak néhány egyedi, minőségi kalapot. Választhatsz kalapot szinte minden alkalomra, de ha az amerikai stílust kedveled, akkor keresgélj a fedora kalapok közül. Ilyen például a Filippo Moda nyers karimájú tengerészkék gyapjú fedora kalap, amely a klasszikus formatervet egyesíti a nyers szélű karima modern stíluselemével.

Kapcsolódó cikkek

Nem mindegy, hogy mit viselsz, amikor kiszállsz a kocsidból

Nem mindegy, hogy mit viselsz, amikor kiszállsz a kocsidból

Ha drága kocsival járkálsz, akkor az öltözéked is legyen kifinomult.

Mikor érdemes megtanulni autót vezetni?

Mikor érdemes megtanulni autót vezetni?

Az autóvezetés a mai életmódunk mellett a mindennapi képességek közé tartozik.

Transzcendentális meditáció: A belső békéhez vezető út

Transzcendentális meditáció: A belső békéhez vezető út

A transzcendentális meditáció (TM) egy mély és elmélyült meditációs technika, amely segít elérni a belső békét és nyugalmat.